top of page

RECENSIES

Het is voor mij absoluut de meeste effectieve (en gezonde) manier van afvallen geweest. Zoals velen die struggelen met hun gewicht, had ik ook alles al geprobeerd. Natuurlijk zonder blijvend resultaat. De eerste trainingen met Zakaria zijn best pittig, maar je wilt toch resultaat? Hij zorgt op een positieve manier dat jij over je (veilige) grens gaat en deze steeds opnieuw opzoekt. Het mooiste is dat je je lichaam ziet veranderen, je wordt sterker, kilo's gaan omlaag (inmiddels -30 kilo), je hebt meer energie, je gaat steeds beter in je vel zitten, heerlijk toch?
Oké, het kost wel wat, maar het is het 100% waard. Als het aan mij ligt, blijf ik nog 100 jaar bij Zakaria trainen! Als je nu nog twijfelt, plan gewoon een proefles bij hem in, wat kan jou het schelen? 

Lotte van G.

Ik heb meerdere personal training gehad van Zakaria en volg nog steeds wekelijkse trainingen hier in Groningen. Na een aantal weken merkte ik gelijk dat ik qua kracht grote stappen had gemaakt. Wat ik het mooiste vind is dat hij mij ook op mentaal gebied verder heeft geholpen, grenzen kunnen verleggen en hoe ik met tegenslagen om moet gaan als iets niet mee zit. 

Robbert de Vos

Speler FC Groningen

Ik sport denk ik al vanaf het begin bij Zakaria en iedere les is weer opnieuw een uitdaging. Zodra hij de oefeningen uitlegt denk ik: "Nee dit gaat nooit lukken", maar aan het einde ben je altijd blij dat je het gedaan hebt, ook al zie je er uit als een tomaat en lijkt het erop dat je niet meer kunt lopen. 1,2,3 we gaan er voor Zaka! #you'rethebest

Kelsey de N.

WhatsApp Image 2020-07-13 at 20.01.34.jp

Ruim 2 jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Zaka. Mijn doel was om gewicht kwijt te raken, fitter te worden en daardoor beter te worden in mijn hobby, namelijk (enduro/downhill) mountainbiken. Ondertussen weeg ik nu 18kg minder en heb ik veel progressie kunnen maken in zowel de gym als op de mountainbike. Zaka helpt mij met specifieke trainingen en oefeningen, om bijvoorbeeld mijn core stability te verbeteren. De volgende training is iets geworden waar ik echt naar uit kijk in plaats van tegen op zie!

Jesse R.

Ik train ongeveer al een jaar bij ZBS Personal Training. Zakaria begeleid mij in krachttraining wat heel heel belangrijk is in mijn tak van sport. De trainingen zijn pittig en uitdagend. Precies zoals ik ze wil en moet hebben om te kunnen presteren op topniveau.

Chahid Oulad El Hadj

K1 Fighter

Tja wat kan ik zeggen... Mijn benen kunnen niet meer voorruit vandaag, maar zonder spierpijn is er aan het einde ook geen resultaat. Ik ga elke keer keihard aan het werk, want ik wil echter toch resultaat. Ik weet zeker dat ik het ga bereiken. 

 

Letty S.

Net een complete training gehad, status: trillende handen en benen en zoooo voldaan! De trainingen zijn te gek, heel gevarieerd en uitdagend! Ik kijk uit naar elke training. Life changing! BAM!

Marije W.

Zakaria ken ik inmiddels 5 jaar, we hebben vaak samen getraind. Als we samen trainen, pusht hij 'to the fullest' en daardoor ga je je grenzen verleggen. Ik ben een speler van NAC Breda en alleen trainen op de club is niet genoeg. Je moet iets extra's doen voor jezelf en Zakaria zorgt daar uitstekend voor.

Mounir el Allouchi

Speler NAC Breda

WhatsApp Image 2020-07-13 at 20.01.35.jp
WhatsApp Image 2020-07-15 at 07.46.34.jp

Voordat ik bij ZBS begon vond ik sporten niet echt leuk en was het voor mij meer een moeten, maar bij ZBS is het anders. Er hangt zo’n leuke sfeer. Dit mede dankzij de leuke groep en trainers, Zaka en Gio, die je altijd weten te motiveren. Iedere training is ook anders en daardoor uitdagend, of het nu om personal training, circuit training, een bootcamp of boksen gaat.

Nadja K.

Voordat ik bij zbs ging sporten had ik zelf niet veel met sporten omdat ik sporten niks voor mij vond . Ik ben het wederom toch een keer gaan proberen en het beviel mij uitstekend. De sfeer die bij zbs hangt is gewoon super . Dit mede dankzij gio & zakaria . Wederom een super sportschool. Waar je goed gemotiveerd word om het beste uit jezelf te halen.

Roy VE.

bottom of page